Nachtrit

Datum
10.12.2022 - 11.12.2022
Veranstalter
MB GCN 
Veranstaltungsort
Deze ontvangt u na inschrijving kort voor het evenement 

Beschreibung der Veranstaltung

Middels een roadbook op basis van het bolletje pijltje systeem wordt een route in het donker gereden op voornamelijk onverharde paden. De route is niet krasvrij. De rit eindigt bij een kerstbomenkwekerij.

De kosten voor leden bedragen €50,-- per deelnemende auto met 2 volwassenen. De kosten voor iedere extra volwassene bedragen €10,00. Kids (tot 18) mogen gratis mee. Als tegenprestatie krijgt u een roadbook met een prachtige route door de nacht, ontvangst met koffie/thee en cake (o.i.d.) en aan het einde van de rit een stevige hap met frisdrankje en er wordt afgesloten met (borrel)hapjes bij het kampvuur. Voor de kids en andere zoeterikken staat er snoepgoed op tafel. We proberen ook dit jaar weer te regelen dat iedere deelnemer een kerstboom (tegen een gunstige prijs) kan meenemen.

De kosten voor niet leden bedragen €70,00 per deelnemende auto met 2 volwassenen, respectievelijk €10,00 voor extra volwassenen.

AAMELDEN voor het evenement kan door een mail te versturen naar secretaris@mbgcn.nl met daarin vermeldt het aantal deelnemende volwassenen + kids (onder 18) en uw telefoonnummer.

BETALEN
Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op de bankrekening van MB GCN:
NL 80 RABO 0144 2884 43
Onder vermelding van uw naam en "Nachtrit"

Indien u gebruikt wenst te maken van de EVENEMENTENREGELING dient u in de aanmeldmail eveneens te vermelden:
1. Kenteken
2. Datum 1e toelating
3. Naam kentekenhouder
4. e-mailadres kentekenhouder
5. Telefoonnummer kentekenhouder